درخواست طلاق در دوران عقد- شیما ملاجعفر

چاپ مقاله

دختر خانم 25 ساله ای با خواهرش مراجعه کرده است، خواهر پرسید من هم داخل اتاق بیایم، دختر خانم گفت که می خواهم تنها با مشاور صحبت کنم. خواهر با ژست خاصی گفت آخر جلسه من چند دقیقه با شما صحبت می کنم.
دختر خانم اینطور شروع کرد که حدود یک سال است که با پسری عقد کرده ام، پسر به او معرفی شده بود و مدت آشنایی تا عقد آنها حدود 3 ماه طول کشیده بود. دختر خانم به شدت از طرف خانواده خودش تحت فشار قرار گرفته که چرا پسر و خانواده اش تمام آداب و رسومی که باید در دوران عقد انجام شود را انجام نمی دهد. مثلا شب یلدا نیومدند و هدیه نیاوردند؟! چرا طلا و هدیه های گرانقیمت برایت نمی خرند؟! چرا به مسافرت نمی روید؟!
دختر از تیکه و کنایه های مادر و خواهرانش به شدت رنجیده و آزرده بود. مادرش رفتار خوبی با شوهرش ندارد و به او بی محلی می کند و کنایه می زند.
از طرفی دختر با خانواده شوهرش نیز درگیری های زیادی دارد تا جایی که شش ماه است بعد از مشاجره شدید با آنها قطع رابطه کرده طوری که حتی یک تلفن هم از طرف خانواده شوهر به او نشده است. علاوه بر اینها چند ماهی است که با شوهرش هم رابطه اش تیره شده. شوهرش چند وقتی است که بددهن شده و حرفهای رکیک به او می زند.
روزهای زیادی همدیگر را نمی بینند، فقط آخر هفته، آنهم با اصرار دختر به خانه آنها می آید. وقتی دختر گلایه می کند که تو برای من کاری نکردی…. می گوید تو بی لیاقتی، تو زشتی، بدهیکلی…. شوهر چند ماه قبل از عقد با دخترخانمی رابطه عاطفی داشته اما با مخالفت خانواده از او جدا شده و به دختر خانم گفته می خوام تو جای او را برایم بگیری. فردای عقد هم به دختر گفته حس خاصی به تو ندارم و چند بار هم این حرف را تا به حال تکرار کرده. اما چندبار هم در جواب دختر که گفته دوسم داری گفته مگه میشه آدم یه جوجه رو هم میاره بهش وابسته میشه. خانم هم سه سال قبل به مدت 8 سال با یکی از همکارانش رابطه عاطفی داشته که با رفتن اون آقا به خارج رابطه قطع شد اما شوهرش را دوست دارد. دختر خانم رابطه گرم و صمیمی با مادر و خواهرانش ندارد، برادرانش هم حمایتی از او نمی کنند، پدرش هم چندسال پیش فوت کرده. البته سر کار می رود و مستقل است. تمام مسئولیتهای خانه را با وجود اینکه سر کار می رود انجام می دهد. اما محبتی از خانواده اش نمی گیرد. یک ماهی است که به جدایی فکر می کند. به این فرد چه کمک مشاوره ای می توان کرد؟!!!